Menu Close


“Live” video hetkeolukorrast
ülevaatusele tulejate järjekorras.
Videopildi viiteaeg 10 sek.
Kellaaeg videopildil vale!

Soovitame kasutada
Google Chrome brauserit!

Kasutades meie juurde tulemiseks elektroonilist „rajaleidjat” palun sisestage ülevaatuse aadress Laki 20

PAKUME TEHNOÜLEVAATUSE TEENUST TUTVUMISHINNAGA

Sõiduk mis ei ole varem meil käinud saab ülevaatuse teenuse 20€. Tutvumishinda PEAB ISE küsima ülevaatuse lõpus kui Teid kutsutakse kontorisse ja ütlema peab – PALUN TUTVUMISHINDA.

JÄRJEKORRAST
Kui tulete meile tehnoülevaatusele siis palun mitte kohkuda suurest autode kontsentratsioonist ülevaatusruumi esisel platsil kuna meile on tekkinud naaber kes remondib autosid. Ülevaatusele tulijatele on parkimisala vahetult meie maja seina ääres akende all. Valgusfooris süttinud roheline märgutuli tähendab, et võite siseneda ülevaatusruumidesse suhtlemaks klienditeenindajaga. Põlev roheline märgutuli ei anna Teile eelisõigust auto kontrolliks ENNE Teid saabunud sõidukite suhtes. Pärast rohelise märgutule kustumist me kontrollime sõidukeid mis saabusid enne märgutule kustumist kuid klientide küsimustele me vastame niikaua kuni on uks avatud.

AUSTATUD L KATEGOORIA SÕIDUKITE OMANIKUD
Seoses ülevaatusmääruse muudatusega on alates 01.02.2020 kohustus teha pidurikatse kiirusel vähemalt 30 km/h. Meil ei ole katsekohale nõutavaid ohutust tagavaid tingimusi. Oleme sunnitud lõpetama ülevaatused mootorratastele ja ATV-dele mis mootorrattana arvel.